Kaut kā salikās, ka laiks paeksperimentēt ar piparkūku garšvielu nedaudz ārpus ierastā - piparkūku rāmja. Un kad tad vēl citu reizi, ja ne decembrī!
.jpg)
Šoreiz tapa piparkūku mafini ar balto šokolādi. Un jāsaka, ka šīs garšas ļoti labi savstarpēji papildinās.
NEPIECIEŠAMS
50 g 5graudu pārslas
180 g milti
70 g brūnā cukura
1 tējkar cepamā pulvera
nepilna tējkar soda
šķipsniņa sāls
2tējkarotes ar kaudzīti Sirmais&Dreibants piparkūku garšviela
2 olas
60 ml neitrāla eļļa
120 g skābā krējuma
Baltās šokolādes gabaliņi
Sajauc sausās sastāvdaļas vienā bļodā un šķidrās otrā. Svarīgi ir neaizrauties ar šķidro sastāvdaļu lielu kulšanu - galvenais, lai viss sajaucas vienmērīgi. Tad miltu maisījumam pievieno šķidrās sastāvdaļas, iemaisa un beigās pievieno šokolādi
Cep 200 grādos 12 - 15 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot kociņu (tam jāiznāk sausam).
Izņem no krāsns un ļauj padzist.
Garšo ļoti šim piparkūku laikam atbilstoši :)
No comments:
Post a Comment